Eladó teljesen új okos kapcsolók 3990 Ft-/ db áron. Műszaki cikkek, elektronika

Hozzáadva
jún 4, 2020
Megtekintések
171
Értékelés
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
LEÍRÁS
Eladó teljesen új okos kapcsolók 3990 Ft-/ db áron.
 
A WiFi kapcsolaton keresztül az okos telefon működtetésével bármikor és bárhol szabadon vezérelheti háztartási készülékeit. Ezzel a készülékkel, akár előre felmelegítheti a vizet, mielőtt hazaért, könnyedén megoldhatja azt a problémát is, hogy ha elfelejtette leoltani a lámpát, amikor elment otthonról…
 
Főbb jellemzők:
– Könnyű kezelés
Csak töltse le az alkalmazását, majd vezérelheti háztartási készülékeit az okos telefonon vagy táblagépen lévő APP segítségével, WiFi-vel, nincs szükség hubra.
 
– Távirányító
Az IFTT vezérlés és a WiFi vezérlés funkcióival bármikor és a világ bármely pontján a vezeték nélküli hálózat és a távirányító tervének segítségével vezérelheti ezt a mini okoskapcsolót.
 
– Hangvezérlés
Együttműködik a Google Home szolgáltatással, az Amazon Alexa-val, lehetővé téve a háztartási készülékek hangvezérléses irányítását, meglehetősen kényelmesen.
 
– Időzítés funkció
Beállíthatja, hogy mikor kapcsolja be vagy ki a lámpákat, légkondicionálókat, vízmelegítőket, töltőket és egyéb háztartási készülékeket a napi ütemezés szerint.
 
Műszaki adatok:
 
Voltage range: 90-250V AC(50/60Hz)
Max current: 10A
Max Wattage: 2200W
Transmission mode: Wi-Fi communication
Wireless Standard: 802.11 b/g/n
Control mode: Mobile APP
Platform: “SmartLife”/”Tuya” for Android, iOS
Control distance: infinity
Controlled lines: 1
Enclosure Material: Fire-retardant ABS
Humidity: 5%-90%RH, Non-condensing
Security Mechanism: WPA-PSK/WPA2-PSK
Operating Temperature: -20ºC-70ºC
Item Size: Approx. 88*41*24mm (L*W*H)
Item Weight: Approx. 50g
Package Information:
Package Size: Approx. 9*4.2*2.5cm/3.54*1.65*0.98in
Package Weight: Approx. 54g/1.9oz
Packing List:
3/4/5/6 * Smart Switch (optional)
1 * User Manual(English)
 
Megtekinthető és átvehető: BP, II. Kerület, Hűvösvölgyi u. valamelyik délután, illetve egyeztetett időpontban vidéken: Perbál, Tinnye, Pilisjászfalu, Pilisvörösvár, Nagykovácsi, Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Tök, Zsámbék, Herceghalom, Biatorbágy, Etyek. Nem tartogatom, a leggyorsabb, legélelmesebb vevő viheti! Már most mondom, igen, ameddig a hirdetést látod, addig igen, megvan még! “Helló! Ez megvan még?” Üzeneteket azonnal törlöm, nem reagálok rá! Ha komolyan érdekel a dolog, akkor tegyél fel értelmes kérdéseket, amikre nagyon szívesen válaszolok! Érdeklődni üzenetben lehet! Kérlek szánj rá néhány percet, (Katt a nevemre), és nézz szét a további hirdetéseim között is! Köszönöm, hogy elolvastad a hirdetésemet! Termékeim a vigyed.hu hirdetési portálon is megtalálhatóak

KIEMELT

Hívás most:+36309044245 Weboldal: https://vigyed.hu/author/fekete-laszlo/

ÜZENET KÜLDÉSE

Biztonsági teszt: Írja be az eredményt:     1 + 1 =

KÖZÖSSÉG